25 de desembre, 2007

BON PROFIT!!!

L'ESCUDELLA DE NADAL
El dia de Nadal us asseureu a taula i de la cuina, segurament, començaran a sortir la sopa de galets, la carn d’olla, la pilota i les verdures del caldo. Acabareu ben tips, però que bona està l’escudella de Nadal! Aquest plat tan típic a Catalunya pel 25 de desembre sembla difícil de fer, però en realitat, més que difícil, aquesta recepta és entretinguda, ja que porta molts ingredients i cal seguir molts passos. A cada casa, a cada família, hi posen el seu toc personal. Aquest Nadal no teniu excusa per escapolir-vos de la cuina i deixar sols davant dels fogons la mare, el pare, l’àvia o qui cuini a casa.

1 comentari:

MARTA ha dit...

Hi ha tradicions que no es poden perdre, unes com l'escudella pot arribar a evolucionar fins a convertir-se en "brou party". Brou party que ens espera aquest cap de setmana... ves que no es converteixi en una tradició.